Apa yang Anda Perlu Diperhatikan dalam Menyembuhkan Jangkitan Yis Asli

Apa yang Anda Perlu Diperhatikan dalam Menyembuhkan Jangkitan Yis Asli

Ramai wanita akan terjejas dengan jangkitan yis pada satu masa atau yang lain. Malah, kajian menunjukkan bahawa 70% daripada semua wanita akan mengalami masalah ini sekurang-kurangnya sekali dalam hidup mereka. Ramai daripada mereka 70% akan mengalami berulang kronik. Dengan gejala yang pelbagai dari gatal-gatal ringan dan membara untuk sakit semasa kencing dan persetubuhan yang menyakitkan, dan kerana kesan-kesan sampingan over-the-kaunter ubat-ubatan, ramai wanita kini beralih kepada yis semula jadi penawar jangkitan.

Dengan internet, maklumat yang banyak dan mudah diakses. Ini memudahkan akses kepada maklumat datang dengan harga. Antara maklumat yang ada boleh menjadi sangat berbahaya. Ia penting untuk melihat semua cadangan dengan mata yang kritikal. Pastikan anda menyemak dengan doktor anda jika anda mempunyai sebarang soalan. Berikut adalah beberapa perkara untuk melihat keluar untuk apabila menyelidik yis semula jadi penawar jangkitan.

Perkara pertama yang perlu anda lakukan adalah mengambil melihat pada bahan-bahan. Terdapat terlalu banyak bahan-bahan ke dalam senarai dalam artikel ini. Mereka semua harus 100% semulajadi dan mudah didapati. Lebih daripada mungkin, anda akan melihat banyak rujukan kepada Yogurt dan bawang putih sebagai bahan untuk melawan yis. Bawang putih terkenal untuk tujuan perubatan yang banyak dan ia digunakan secara meluas untuk memerangi keadaan ini. Ia boleh digunakan dalam pelbagai cara tetapi yang paling biasa adalah untuk menelan atau untuk memasukkannya ke dalam faraj untuk tempoh yang singkat. Teknik yang berbeza boleh digunakan untuk melakukan ini.

Bahan lain yang biasa adalah Yogurt. memastikan bahawa anda menggunakan Plain Yogurt jika anda memilih kaedah ini. Ia boleh merebak ke luar faraj atau salah boleh menggunakan tampon, dicelup dalam yogurt dan masukkan dalam faraj. cara sama ada, anda sedang melihat satu cadangan yang tidak kemas tetapi keputusan dan relief yang juga bernilai usaha.

Bersama-sama dengan nasihat yang baik, anda akan melihat cadangan berbahaya di luar sana. Pastikan anda berfikir tentang apa yang anda baca sebelum meletakkan apa-apa ke dalam tindakan. Jika anda tidak pasti, semak dengan doktor anda. Sesetengah bahan-bahan berbahaya termasuk penggunaan asid borik. Bahan ini secara meluas disebut di internet dan harus dielakkan di semua kos. Jika anda tidak selesa dengan apa yang anda baca, jangan cuba.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar